Barabástérkövem.hu - Barabás termékek webáruháza
Barabástérkövem.hu - Barabás termékek webáruháza
 • Ajánlatkérő tartalma
  A kosár üres.
  Barabás napelem rögzítő súly

  Barabás napelem rögzítő súly

  Lapostetőkre telepített napelemek felszereléséhez többféle tartószerkezet alkalmazható. A Barabás napelem rögzítő súly a legtöbb lapostetőre telepített napelemtartó konzollal kompatibilis.

  Bruttó eladási ár: 380 Ft/db (299 Ft + ÁFA)
  Cikkszám: 1-KL-NAPSU06SZNÁllapot: Rendelhető
  A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
  Árak utoljára módosítva: 2024-02-13 10:13
  168.00 db / raklap. Csak egész raklap rendelhető.
  db:
  vagy
  Raklap:
  Mi az ajánlatkérés, megrendelés menete? Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

  Műszaki adatok

  • Méret: 33 x 20 cm
  • Magasság: 6,5 / 4,3 cm
  • Tömeg: 8,5 kg / db
  • 168 db / raklap (a termékből csak egész raklap rendelhető)

  Lapostetőkre telepített napelemek felszereléséhez többféle tartószerkezet alkalmazható. Nem mindegy, hogy milyen a tető anyaga, szigetelése, illetve – figyelembe véve az esetleges szél- és hóterhelést – mennyire terhelhető a tetőszerkezet.

  Napelemgyártó vállalkozások mérnökeivel és betontechnológusainkkal konzultálva a Barabás Téglakő Kft. az elmúlt időszakban kifejlesztet egy olyan rendkívül magas szilárdságú betonelemet, amely a legtöbb napelemtartó konzollal kompatibilis, és a panel tartószerkezetére ráhelyezve biztosítja a lapostetőre telepített napelemes rendszerek stabilitását és környezeti hatásoknak történő ellenállását.

  A termék speciális formája lehetővé teszi, hogy a laposabb és vastagabb tartószerkezetekhez egyaránt használható – attól függően, mely oldalával lefelé helyezik rá a lábazatra.

  A napelem táblák méretétől függően, az adott lokáció szélterheléséhez és a tető teherbírásához igazodva, akár már néhány darab betonelem is elegendő a panelek stabil megtámasztásához és rögzítéséhez.