Barabástérkövem.hu - Barabás termékek webáruháza
Barabástérkövem.hu - Barabás termékek webáruháza
Ajánlatkérő tartalma
A kosár üres.
Barabás napelem rögzítő súly

Barabás napelem rögzítő súly

Lapostetőkre telepített napelemek felszereléséhez többféle tartószerkezet alkalmazható. A Barabás napelem rögzítő súly a legtöbb lapostetőre telepített napelemtartó konzollal kompatibilis.

Bruttó eladási ár: 356 Ft,-/db (280 Ft + ÁFA)
Cikkszám: NP1260Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2023-05-19-14:38
168.00 db / raklap. Csak egész raklap rendelhető.
db
vagy
Raklap
A beviteli mezők jobb oldalán található nyilakkal kérjük válassza ki a kívánt mennyiséget.
Mi az ajánlatkérés, megrendelés menete? Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Műszaki adatok

  • Méret: 33 x 20 cm
  • Magasság: 6,5 / 4,3 cm
  • Tömeg: 8,5 kg / db
  • 168 db / raklap (a termékből csak egész raklap rendelhető)

Lapostetőkre telepített napelemek felszereléséhez többféle tartószerkezet alkalmazható. Nem mindegy, hogy milyen a tető anyaga, szigetelése, illetve – figyelembe véve az esetleges szél- és hóterhelést – mennyire terhelhető a tetőszerkezet.

Napelemgyártó vállalkozások mérnökeivel és betontechnológusainkkal konzultálva a Barabás Téglakő Kft. az elmúlt időszakban kifejlesztet egy olyan rendkívül magas szilárdságú betonelemet, amely a legtöbb napelemtartó konzollal kompatibilis, és a panel tartószerkezetére ráhelyezve biztosítja a lapostetőre telepített napelemes rendszerek stabilitását és környezeti hatásoknak történő ellenállását.

A termék speciális formája lehetővé teszi, hogy a laposabb és vastagabb tartószerkezetekhez egyaránt használható – attól függően, mely oldalával lefelé helyezik rá a lábazatra.

A napelem táblák méretétől függően, az adott lokáció szélterheléséhez és a tető teherbírásához igazodva, akár már néhány darab betonelem is elegendő a panelek stabil megtámasztásához és rögzítéséhez.